Web Analytics Made Easy - Statcounter

خواننده تیتراژ فیلم «مغزهای کوچک زنگ‌زده» می‌گوید: هومن سیدی خواست موسیقی را به سمتی ببریم که به شخصیت نوید محمدزاده در فیلم (شاهین) نزدیک باشد و حال و هوای زندگی آن قشر از آدم‌های جامعه را دربرگیرد.

رضا کولغانی، خواننده تیتراژ فیلم «مغزهای کوچک زنگ‌زده» (به کارگردانی هومن سیدی) می‌گوید: «پیش از این برای فیلم «خشم و هیاهو» یک تجربه با هومن سیدی داشتم که شاعر آن کار محمود طلوعی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای همین هم او از همان ابتدا فیلم‌نامه را داد تا بخوانم و خواست موسیقی را به سمتی ببریم که به شخصیت نوید محمدزاده در فیلم (شاهین) نزدیک باشد و حال و هوای زندگی آن قشر از آدم‌های جامعه را در بر بگیرد.»

علاقه عجیبی به موسیقی این فیلم دارم

او ادامه می‌دهد: «ما هم موسیقی و کلام را که سروده احسان گودرزی بود، به همان سمت و سو بردیم. تمام اتفاق‌هایی که به لحاظ روایت موسیقی در فیلم افتاده، در تیتراژ آخر هم لحاظ شده و به این ترتیب اثری خلق شده که علاقه عجیبی به آن دارم و امیدوارم مخاطبان سینما هم از این کار لذت ببرند.»

کولغانی اظهار می‌کند: «هومن سیدی شناخت بسیار خوب و درستی نسبت به موسیقی دارد و به همین دلیل هم در کارش موفق است. شنیدن موسیقی خوب و درکِ تفاوت آن با دیگر موسیقی‌ها، تأثیر بسیاری دارد و به همین دلیل هم نمی‌تواند به راحتی از موسیقی در فیلم‌هایش بگذرد. برای من همکاری بسیار دلچسبی بود و از کار کردن با هومن و تیم خوبش کاملاً رضایت دارم و پیامدهای خوبی برای خود من داشته است.»

فضای مدرن در کنار موسیقی فولک

او که پیش از این به واسطه حضورش در گروه موسیقی «داماهی» بیشتر سمت و سوی موسیقی آکوستیک رفته، بیان می‌کند: «من پیش از این، تجربه خیلی جدی در موسیقی الکترونیک نداشته‌ام و خوشحالم که برای اولین‌ بار با یک تیم درست و حسابی این کار را انجام دادم؛ البته کارهایی هم با علی پناهی کرده‌ام که آنها هم جذاب بودند.»

بامداد افشار برای خودش امضا دارد

این خواننده همچنین می‌گوید: «بامداد افشار (آهنگساز موسیقی متن فیلم مغزهای کوچک زنگ‌زده) در کارش و همچنین موزیک الکترونیک ایران، برای خودش امضا دارد و مسیر درستی را هم در حال پیمودن است؛ یک فضای بسیار مدرن و در کنارش استفاده از موسیقی‌های فولک و لحن‌های سنتی که شناخت درستی از آن‌ها دارد و می‌توانید آن را در کارهای مشترکش با اصغر پیران هم بشنوید.»

موسیقی جنبه حرکتی عجیبی در این فیلم دارد

او اضافه می‌کند: «به موزیک بامداد افشار می‌توان به عنوان بخشی از این فیلم نگاه کرد که تأثیر زیادی روی آن داشته و در واقع موسیقی جنبه حرکتی عجیبی در این فیلم دارد. بامداد زحمت زیادی برای این موزیک کشیده و موسیقی‌اش همانند فضای فیلم، یک فضای کولی و وحشی و مدرن دارد.»

کولغانی در ادامه اظهار می‌کند: «من لحن موزیک تیتراژ را با شعر احسان (گودرزی) ساختم و با چند لاین گیتاری که ابراهیم علوی زده بود، برای بامداد فرستادم و او هم کار را در بهترین حالت ممکن تحویل داد. در واقع می‌توانم بگویم که همه چیز در این فیلم کنار هم چفت شده، از موزیک، تا فیلم‌نامه و کارگردانی؛ من خودم خیلی نسبت به آن امیدوارم.»

فیلم سینمایی «مغزهای کوچک زنگ‌زده»، اثر تازه هومن سیدی با موسیقی متن بامداد افشار و تیتراژ به آهنگسازی و خوانندگی رضا کولغانی خواننده هرمزگانی و ترانه‌سرایی احسان گودرزی، در تهران و شهرستان‌ها به اکران درآمده است./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۴۶۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای چرایی ساخت مسجد در پارک‌های بزرگ شهر

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، در دنیای امروز پارک‌های شهری به عنوان یکی از فضا‌های عمومی، به دلیل دارا بودن کارکرد‌های گوناگون اجتماعی، اقتصادی و اکولوژیکی، جزء مهم‌ترین بخش‌های محیط‌های شهری به حساب می‌آیند که نبود یا کمبود آنها می‌تواند اختلالات جدی در روند زندگی شهروندان ایجاد کند. اهمیت فضا‌های سبز شهری تا بدان حد است که امروزه وجود این کاربری به‌عنوان یکی از شاخص‌های توسعه‌یافتگی جوامع به‌حساب می‌آید.

فضای سبز حق همه شهروندان است

از طرف دیگر بوستان‌ها و فضا‌های سبز شهری به علت کارکرد‌های مختلفی که دارد از دیرباز مورد توجه مردم قرار داشته چراکه حضور در پارک به بهبود کیفیت زندگی شهری کمک می‌کند و به همین دلیل به محلی برای تجمع گروه‌های مختلف اجتماعی در آن شده است.
اگر پارک‌ها را صرفا محیطی سبز، بی‌دفاع و فاقد هرگونه فعالیت اجتماعی وفرهنگی در نظر بگیریم شاهد رشد و توسعه انواع آسیب‌های اجتماعی در آن قسمت‌ها خواهیم بود. با توجه به حضور نوجوانان، جوانان و خانواده‌ها در بوستان‌ها و فضا‌های سبز و تامین امنیت روانی آنها این مسئله از اهمیت دوچندانی برخوردار می‌شود.

فعالیت‌های فرهنگی در بوستان‌ها افزایش می‌یابد

مدیریت شهری باید بتواند پارک‌ها و فضا‌های سبز را به نحوی مدیریت کرده که شرایط حضور همه شهروندان اعم از کودکان، خانواده‌ها و سالخوردگان در آن محل‌ها فراهم شود. در این رابطه نرگس معدنی‌پور رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران ضمن تاکید بر اینکه برنامه‌ریزی و اجرای فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی را در پارک‌ها و بوستان‌های شهر باید افزایش داد معتقد است باید توجه ویژه‌ای به ایجاد زیر ساخت‌های فرهنگی و اجتماعی در پارک و بوستان‌های شهر شود و این یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.

شهرداری تهران از گذشته در مناطق مختلف ۲۲ گانه شهر تهران اقدام به ساخت خانه‌های فرهنگ و برگزاری کلاس‌ها و برنامه‌های متنوع در محل بوستان‌ها و فضای سبز می‌کرد تا بتواند مدیریت فرهنگی پارک را به نحو صحیح عهده‌دار شود.

آن‌طور که از صحبت‌های معدنی‌پور بر‌می‌آید در پارک‌ها نه تنها باید برنامه و فعالیت‌های متنوع فرهنگی هنری اجتماعی و ورزشی با رویکرد خانواده محوری طراحی و اجرا شود، بلکه یکسری ساختار و زیرساخت‌های فرهنگی و اجتماعی نیز در آن باید ایجاد شود تا به کمک آنها بتوان مدیریت فرهنگی و اجتماعی در پارک‌ها را تقویت کرد.

مدیریت بر عهده مردم

همانطور که پیش از این در سازمان فرهنگی و هنری اکثر خانه‌های فرهنگ محله در پارک‌ها ایجاد می‌شدند تا آنها مدیریت فرهنگی پارک را به عهده بگیرند البته شهرداری تهران تلاش کرده تا با ایجاد شرایط حضور اقشار مختلف مردم در فضای پارک‌ها موقعیتی را فراهم کند که در کنار دریافت خدمات، شهروندان بتوانند محیط را مدیریت کرده و از بروز انواع آسیب‌ها جلوگیری کنند.

پروژه مشارکت مردم کلید خورد

در راستای اجرای این هدف برای سپردن بخشی از مدیریت بوستان‌ها و فضای سبز شهری به شهروندان در کنار توسعه خدمات اجتماعی و فرهنگی به افراد مانند طرح‌ها ورزشی، بازارچه‌های محلی، کافه‌‎های سیار و ...، پروژه ساخت مسجد در پارک‌های بزرگ کلید خورده است.

یکی از نیاز‌های مردم مسجد است

یکی از این پارک‌های بزرگ که اخیرا سروصدای زیادی هم به پا کرده، پارک قیطریه است. علیرضا زاکانی شهردار تهران درخصوص ساخت مسجد در این پارک بزرگ می‌گوید که پارک قیطریه را به عنوان جایی که نیاز‌های مردم را تامین کند، مد نظر قرار دادیم و یکی از نیاز‌های مردم هم مسجد است.

همچنین وی در ادامه ضمن تاکید بر اینکه در روند ساخت مسجد هیچ درختی قطع نمی‌شود بیان کرد: فقط موضوع مسجد مطرح نیست بلکه امکاناتی در موضوعات مختلف مثل مجموعه‌های آموزشی یا خدماتی در این پارک و دیگر پارک‌های فرامنطقه‌ای تهران که شرایط این کار در آنها وجود دارد، ساخته خواهد شد.

هیچ درختی قطع نخواهد شد

شهردار تهران در کنار بازدید حضوری از پروژه احداث مسجد در این پارک تاکید داشت که هیچ درختی نباید قطع شود و برهمین اساس نقشه اولیه احداث مسجد تغییر کرد و در حال حاضر، فقط چند نهال کوچک در محل نقشه جدید قرار دارد که قرار شد آنها نیز به بخش دیگری از پارک در کنار مسجد منتقل شود.

با این حال زاکانی به شهروندان اطمینان داد که پیشنهادات و نظرات آنها را مورد نظر قرار داده و همه تلاش خود را برای رضایتمندی و ارتقا سطح خدمت رسانی و فرهنگی اماکن شهر تهران از جمله پارک‌ها به کار خواهد بست.

تهران به سوی سبز شدن

پایتخت هم اکنون حدود ۲۴۰۰ پارک و بوستان دارد که در همین رابطه سال گذشته یک میلیون و ۳۰۰ هزار اصله درخت به فضای سبز اضافه شد. برنامه شهرداری تهران قطع درختان و یا توقف توسعه فضای سبز نیست بلکه با ایجاد بوستان‌ها و پارک‌ها تلاش می‌کند تا محلی برای آسودگی از شلوغی و آلودگی شهر فراهم کند. 

در نهایت پارک‌ها محلی برای است تفریح و استراحت تعبیه شده‌اند که نباید با وقوع سایر آسیب‌های اجتماعی در آن، حق استفاده از پارک برای شهروندان گرفته شود. می‌توان با مدیریت صحیح و افزایش فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی در این محل شرایط حضور همه اقشار جامعه را در بوستان‌ها فراهم کرد. امیدواریم که در آینده شاهد مشکلات و مسائل چالش برانگیز در فضاهای سبز شهری نباشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پایه و اساس و ریشه قدرت امروز کشور، معلمان و اساتید هستند
  • نقدی بر سریال افعی تهران ساخته سامان مقدم/ به جای سرکوب معلول باید علت‌ها واکاوی شوند
  • برگزیدگان دو دوره‌ المپیاد علمی دانشجویی تقدیر شدند
  • ماشین بنز لهجه کنی‌ها را تغییر داد! |ماجرای کدخدای پونک و ماشین‌هایش
  • راه یافتگان به مرحله نیمه نهایی اسکواش گرگان جونیور مشخص شدند
  • ماجرای چرایی ساخت مسجد در پارک‌های بزرگ شهر
  • تراکتور به سهمیه آسیا و فولاد به سقوط نزدیک‌تر شدند
  • چشمک تراکتور به سهمیه آسیا با سوپرگل شجاع
  • علی پاکدامن در جایگاه سوم رنکینگ جهانی شمشیربازی ایستاد
  • مجتبی پیرزاده با «مکبث زار» به آلمان می‌رود